Характеристики
ІНСТРУКЦІЯ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ
Покладіть точило на рівну поверхню й зафіксуйте її за допомогою присоска, повертаючи кільце.
Крок 1: Підготовка до заточування. Використовуйте перед заточуванням, якщо крайка ножа пошкоджена, щоб збалансувати лезо. Проведите лезвие по пазу 1, слегка надавив.
Крок 2: Грубе заточування. Для дуже тупих ножів. Проведіть лезом по пазу 2, злегка натискаючи вниз, поки лезо не набуде бажаної гостроти.
Крок 3: Тонка заточування. Щоб зберегти гостроту леза, проведіть лезом по пазу 3, не чинячи тиску, щоб видалити нерівні краї, що залишилися на кроці 2. Повторюйте операцію до отримання гладкого краю.
Вимийте ніж після заточування.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | 3 Claveles |
Колір | Сірий |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | Пластик |
Країна реєстрації бренда | Іспанія |
Тип | Механічні стругачки |