2 279 ₴
Характеристики
Ніж Сантоку являє собою комбінацію японського кухарського ножа та невеликого тесака. Його можна використовувати для нарізування овочів, фруктів, а також риби та м'яса
За формою він схожий на кухарський ніж, але коротший, тонший і має менш вигнуте лезо.
Основні | |
---|---|
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Тип | Японський кухарський ніж |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 170 мм |
Матеріал руків'я | Дерево |
Особливості | Твердість сталі 56-58 HRc |
Серія | Black Ash |
Країна реєстрації бренда | Японія |
Країна-виробник товару | Японія |
Тип кріплення колодки | Всадний |
Тип леза | Штамповане |
Колір колодки | Світло-коричневий |