Характеристики
Ніж шеф-кухаря Satake — це універсальний ніж, розроблений для багатьох дій, які ми робимо під час приготування їжі. Лезо середньої ширини робить ніж ідеальним для оброблення м'яса. Проте його універсальність означає, що ми також можемо різати овочі або трави. Неймовірна гострота дасть змогу вам розрізати товстіші продукти точно й без проблем.
Ніж легкий і ідеально збалансований, що ви неодмінно оціните під час використання. Лезо ножа довго зберігає гостроту. Варто зазначити, що ручка ножа спроєктована в такий спосіб, щоб забезпечити користувачеві максимальний комфорт під час роботи.
Основні | |
---|---|
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Тип | Японський кухарський ніж |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 180 мм |
Матеріал руків'я | Поліоксиметилен |
Особливості | Ергономічна форма ручки |
Серія | Hiroki |
Країна реєстрації бренда | Японія |
Країна-виробник товару | Японія |
Тип кріплення колодки | На заклепках |
Тип леза | Штамповане |