Приготування Sous vide дозволяє зберегти корисні речовини в стравах і підкреслити неповторний смак
Завдяки повільному і дбайливому приготуванню в страві зберігаються харчові цінності м'яса, овочів і риби.
Ідеальний, оригінальний смак добірних інгредієнтів залишається в їжі
Приготування без додавання жиру
Можна використовувати в горщиках та інших термостійких ємностях висотою не менше 15 см
Температура: 20-95°C.
Точність +/- 0,1°C
Налаштування часу від 1 хвилини до 99 годин 59 хвилин
Температура в °C і °F
Водонепроникна конструкція IPX7 з автоматичним безпечним відключенням
Знімний корпус нагрівача для легкого очищення
Потужність: 1000 Вт
Максимальний об'єм ємності до 20л
Тип вилки: E/F