Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Характеристики
- Серія: Zen
- Призначення: янагіба, для суші та риби
- Матеріал леза: тришарова сталь VG-10
- Матеріал ручки: японський дуб
- Ручка у традиційному японському стилі дуже легка та ідеально повторює форму руки
- Довжина леза: 210 мм
- Загальна довжина: 338 мм
- Кут заточування: 15°
- Твердість сталі: 61 HRc
- Колір бежевий
- Країна виробництва: Японія
- Традиційний сашими з одностороннім заточуванням – ніж для нарізки сирого рибного філе тонкими скибочками та приготування суші. Тонке і вузьке лезо розрізає рибу на найтонші скибочки одним довгим надрізом до себе. За формою чимось нагадує європейський філейний ніж. Ніж для сашими заточений з одного боку і має ширше лезо.