Ніж для сашимі (Янагі) — традиційний японський ніж, яким нарізають свіже філе майже прозорими скибочками. Він ідеально підходить для приготування суші, рибного корочко та інших страв із дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке лезо забезпечує виняткову точність, а однобічне заточування забезпечує чисте зрізання. Ніжом Янагину найкраще користуватися впевненими рухами в одному напрямку: до себе.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 240 мм |
Призначення | Для суші, сашимі |
Особливості | Однобічне заточування лівобічне ці ножі заточені з одного боку та призначені для правшів |
Серія | Japan Traditional |
Країна реєстрації бренда | Японія |
Країна-виробник товару | Японія |
Тип кріплення колодки | Всадний |
Тип леза | Штамповане |