Характеристики
Японський кухонний ніж Сантоку від бренда Satake універсальний, завдяки чому нарізання м'яса, овочів і риби буде гранично точним і швидким. Лезо ножа досить тонке, що добре підійде під час нарізання раніше конкретних продуктів, а також хліба, фруктів і під час нарізання зелені. Великою перевагою ножа є широке лезо, завдяки якому ми можемо легко переносити нарізані продукти прямо на сковорідки або страви.
Основні | |
---|---|
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 170 мм |
Матеріал руків'я | Бакеліт |
Призначення | Для зелені для м'яса Для овочів Для риби |
Особливості | Ергономічна форма ручки |
Серія | Satoru |
Країна реєстрації бренда | Японія |
Країна-виробник товару | Японія |
Тип | Японський шеф-ніж (Сантоку) |
Тип кріплення колодки | На заклепках |
Тип леза | Штамповане |
Колір колодки | Чорний |