Характеристики
Кухарський ніж Satake — це універсальний ніж, призначений для багатьох дій, які ми робимо під час приготування їжі.
Клинок середньої ширини робить ніж ідеальним для оброблення м'яса. Проте його універсальність означає, що ми також можемо різати овочі або зелень. Неймовірна гострота дасть змогу вам розрізати товстіші продукти точно й без проблем. Завдяки отворам на лезі ножа до нього не прилипатимуть такі продукти, як сир, шинка або овочі.
Основні | |
---|---|
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 180 мм |
Матеріал руків'я | Поліпропілен |
Особливості | Ергономічна форма ручки |
Серія | Saku |
Країна реєстрації бренда | Японія |
Країна-виробник товару | Японія |
Тип | Європейський шеф-ніж |
Тип кріплення колодки | Всадний |
Тип леза | Штамповане |
Колір колодки | Чорний |