Характеристики
Ніж деба від Satake — це традиційний ніж, вироблений у японському стилі, для якого характерно товсте та важке лезо. Використання клинка з такими аспектами дає змогу ножу легко справлятися з кістками та жорсткою шкірою. Крім того, ніж можна використовувати для порційного оброблення птиці, але не рекомендується рубати кістки — оскільки це може призвести до пошкодження леза, яке по-своєму делікатно.
Ніж легкий та ідеально збалансований. Лезо ножа довго зберігає гостроту. Варто зазначити, що ручка ножа спроєктована в такий спосіб, щоб забезпечити користувачеві максимальний комфорт під час роботи.
Основні | |
---|---|
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 160 мм |
Матеріал руків'я | Поліпропілен |
Призначення | Для риби |
Особливості | Ергономічна форма ручки |
Серія | Saku |
Країна реєстрації бренда | Японія |
Країна-виробник товару | Японія |
Тип кріплення колодки | Всадний |
Тип леза | Штамповане |
Колір колодки | Чорний |